Haber

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kahramanmaraş’ta kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı KAHRAMANMARAŞ’ta kutlandı. Kutlamalar sırasında çocuklar müzik eşliğinde dans ederek lunaparkta eğlendiler.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 103. yıl kutlamaları Kahramanmaraş Valiliği bahçesinde düzenlenen törenle başladı. İl Milli Eğitim Müdürü Yunus Karaman’ın Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktığı programda saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı söylendi.

Törenin ardından Egemenlik Mahallesi’ndeki lunaparkta düzenlenen kutlamalar başladı. Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun’un katıldığı programda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Karaman, 23 Nisan’ın Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu belirterek, “6 Şubat 2023’te şehrimizde meydana gelen ve depremler olarak anılan depremlerin ardından ilçemizde meydana gelen depremlerin ardından 23 Nisan 2023″ Cumhuriyet günlerinin apaçık yüzü olan ‘yüzyılın felaketi’. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103. yıl dönümünü, ülkenin ufkunda gösterdiği günü sevinç ve coşkuyla kutluyoruz. diriliş için bir ulusu zirveye çıkardı. Bu yükselişin adı Milli Mücadele idi, Milli Mücadele idi, Milli egemenlikti, Türkiye’mizin aydınlık istikbali idi.”

Konuşmaların ardından çocuklar müzik eşliğinde dans ederek lunaparkta eğlendiler.

haber-caycuma.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu