Haber

Akşener, Osmaniye’deki hastanede depremzedeleri ziyaret etti

Depremin vurduğu Osmaniye’ye gelen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, hastanede depremzedeleri ziyaret etti.

Akşener, Rahime Hatun Mahallesi’nde çöken aile apartmanında annesi, babası ve ablasını kaybeden Muhammet Mustafa Topak’ı hastanede ziyaret etti. Enkazdan 8 saat sonra çıkarılan Topak’a sohbet eden Akşener, lise öğrencisine veli olmayı teklif etti. Amcasının da onayıyla ailesini depremde kaybeden Topak’ın babaannesi olduğunu söyleyen Akşener, “Artık bana Meral nine diyeceksin” dedi.

“Türkiye’nin tamamı burada”

Hastanede bulunan diğer yaralıları ziyaret eden Akşener, hastane önünde yaptığı açıklamanın bir bölümünde, “Yaralılarımıza Allah’tan şifalar diliyorum. ‘Hepimiz biriz, hepimiz biriz’ inşallah.” Diyerek bu felaketi hep birlikte atlatacağız. Türkiye’nin her yerinden yaşayan her vatandaşın kalbi burada atıyor. Ben sadece neyin eksik olduğunu görmek için buradayım. Bunları görüp ilgili yerlere iletiyor ve analizlerini sağlıyorum. Milletvekilleri, Türkiye’nin deprem olan her ilinde gençler.” “Türkiye’nin büyük bir sivil toplum kuruluşu haline geldik. Bir siyasi partiden, bir sivil toplum kuruluşuna dönüştük. AFAD’ın, valiliklerin ve kaymakamlıkların bilgisi ile yurdun birçok yerinde yaşayan kardeşlerimiz sizlere ulaştırmak için bizlere yardım gönderiyor. Biz sadece “O iletimi yapıyoruz. Doğru yerlere ulaşmasını sağlamaya çalışıyoruz. Arama kurtarma için çok sayıda gönüllü yanımıza geldi. Devletimizin bilgisi dahilinde tekrar dağıttık. Türkiye geneli burada” dedik. dedi.

Akşener, Osmaniye ziyaretinin ardından depremden etkilenen noktalardan biri olan Gaziantep’in Nurdağı ilçesine taşındı. – OSMANİYE

derinceajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu