Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Gazze’de masumlar ölmeye devam ettiği sürece bölgemize gönderilen hiçbir gemi, hiçbir uçak, hiçbir siyasi gösteri barış getirmeyecektir.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Gazze’de masumlar ölmeye devam ettiği sürece bölgemize gönderilen hiçbir gemi, hiçbir uçak, hiçbir siyasi gösteri barış getirmeyecektir.”

“Türk Milleti olarak yeryüzünde tarih boyunca ırkçılık yapmayan ve yapmayan tek millet biziz. Bunu en iyi Yahudi toplumu bilir.”

“Yahudilerin yüzyıllardır topraklarımızda yaşadığı, antisemitizmin ortaya çıkmadığı tek coğrafya ve tek devletiz.”

“Sadece son çeyrek yüzyılda Irak’ta 2 milyon, Afganistan’da 1 milyon, Suriye’de 1 milyon insanın ölümüne, uydurma bahanelerle, kurdukları piyon örgütleriyle sebep olan bunlar değil mi?”

“Söz söz konusu olduğunda demokrasiyi, insan haklarını, çoğulculuğu, çoksesliliği kimseye bırakmayanların faşist yüzlerini hepimiz hayranlıkla izliyoruz.”

“Gazze’de masum insanlar ölmeye devam ettiği sürece bölgemize gönderilen hiçbir gemi, hiçbir uçak, hiçbir siyasi gösteri barış getirmeyecektir.”

ANKARA – Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM küme toplantısında açıklama yapıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türk Milleti olarak yeryüzünde tarih boyunca ırkçılık yapmayan ve uygulamayan tek milletiz. Bunu en iyi Yahudi toplumu bilir. Ülkemizde Yahudilerin yaşadığı tek coğrafya ve tek devletiz. yüzyıllardır antisemitizmin yani antisemitizmin ortaya çıkmadığı topraklarda.” Uydurma bahanelerle, kurdukları piyon örgütleriyle sadece son çeyrek yüzyılda Irak’ta 2 milyon, Afganistan’da 1 milyon, Suriye’de 1 milyon insanın ölümüne sebep olan onlar değil mi? “Sesini kimseye bırakmayanların faşist yüzlerini hep birlikte ibret olarak izliyoruz. Gazze’de masum insanlar ölmeye devam ettiği sürece bölgemize gönderilen hiçbir gemi, hiçbir uçak, hiçbir siyasi gösteri barış getirmeyecektir. “dedi.

kiraz-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu