Haber

Dilan ve Engin Polat’ın Çocukları Nerede? Büyükanneden sert açıklama geldi!

Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı iddiaları bulunan Dilan ve Engin Polat çifti geçtiğimiz günlerde gözaltına alınmıştı. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Polat çiftinin iki çocuğu var. Polat çiftinin çocuklarının akıbeti merak konusu olunca gerekli açıklama Engin Polat’ın annesinden geldi.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen operasyonda Dilan ve Engin Polat çifti gözaltına alınmıştı.

Dilan Polat, özellikle son aylarda sosyal medya hesaplarından yaptığı lüks paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmeye başladı. Polat ailesi hakkında kara para aklama iddiaları ortaya çıkınca çiftin güzellik merkezlerine baskın yapıldı ve MASAK raporları incelendi.

Polat ailesine yapılan operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınanlar arasında Dilan Polat’ın kız kardeşi Sıla Doğu ve Engin Polat’ın erkek kardeşi de yer aldı. Ayrıca Engin Polat’ın 76 yaşındaki büyükannesi de gözaltına alındı ​​ancak sağlık durumu nedeniyle serbest bırakıldı.

Öte yandan Dilan ve Engin Polat’ın çocuklarının nerede olduğu merak konusu oldu.

Çiftin Nilda adında bir kızları ve Milan Efe adında bir oğulları var. Anne-baba, teyze ve amcaların gözaltına alınmasının ardından sosyal medyada sosyal medyada çocuklara kimin baktığı merak edilmeye başlandı.

Pek çok kişi “çocuklar devlet koruması altına alınmalı” yorumunu yapmaya başladı.

Özellikle Twitter ve Instagram üzerinden yapılan paylaşımlarda birçok kişi Polat çiftinin çocuklarının devlet koruması altına alınması gerektiğini belirtmeye başladı. Çocukların akıbetiyle ilgili açıklama Engin Polat’ın annesinden geldi.

Engin Polat’ın annesi “Ben akıl hastası değilim” diyerek çocuklara kendisinin baktığını duyurdu.

‘Fenomen takipçisi’ isimli hesabın Instagram’da yaptığı paylaşıma göre, bu hesaba mesaj atan Şükran Polat, çocuklardan kendisinin sorumlu olduğunu belirtti.

“Çocuklarımdan ben sorumluyum.”

‘Çocuklarımdan ben sorumluyum, akıl hastası değilim, içkici değilim, insanlar işini biliyor, bana böyle ithamlarda bulunmasınlar, Allah büyüktür.’

tuzla-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu