Haber

KAPSİAD’dan ‘kapı’ gibi ziyaret

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Çelik Kapı Sanayicileri ve İşadamları Derneği (KAPSİAD) Lideri Köksal Kaya ve derneğin yönetim kurulu üyeleri, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a nezaket ziyaretinde bulunuldu.

Çelik Kapı Sanayicileri ve İşadamları Derneği Başkanı Kaya, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Belediye Başkanlığı’ndaki ziyarette, Kayseri’deki çelik kapı kesimi ve boyaması hakkında bilgiler paylaşarak, Lider Büyükkılıç’ı düzenlenecek Çelik Kapı İhtisas Fuarı’na davet etti. eylülde.

“SİZLER YAPIMCISINIZ, SİZLER KAYSERİMİZİN HER ZAMAN ÖNDE KONUŞULMASINI SAĞLAYAN DOSTLARIMIZSINIZ”

Ziyarette konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, çelik kapı sektöründe kurumsal firmaların değerine dikkat çekerek, “Sizleri takdir ediyorum. Ahilik ahlakına yakışan, Kayserimize yakışan bir anlayışla yola devam ediyorsunuz. Üretici sizsiniz, hizmet sizsiniz. Sizler mobilya ve özellikle çelik kapı konusunda Kayserimizin her zaman ön planda olmasını sağlayan dostlarımızsınız. Kayseri’de olduğumuz sürece yanınızda olmaya çalışacağımızı, ne pahasına olursa olsun, ne pahasına olursa olsun, 13-16 Eylül’de gerçekleştirmeyi ümit ettiğiniz Nobel Fuarları toplantılarınızda da her zaman yanınızda olacağımızı, bunun sonucunda faaliyetinizde.

Başkan Büyükkılıç, ziyaretten memnun kaldığını belirterek KAPSİAD Liderine, dernek yönetimine ve üreticilere teşekkür etti.

haberhuyuk.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu