Yaşam

Kararı full HD bölümünü izleyin! Kıyamet 70. bölümü tek parça izle! Kıyamet’in son bölümünde neler yaşandı?

Kanal D Ekranlarda yayınlanan Kıyamet dizisi izleyicilerden tam not almayı başardı. Kıyamet 70. bölümünü full HD izle ve Kıyamet bölümünü full HD izlemek için link arayan izleyiciler, Kıyamet 70. bölümünü tek modülde izlemek ve Kıyamet bölümünü full HD izlemek için bağlantıyı arıyor. Karar bölümünü full HD izleyin! Kıyamet’in 70. bölümünü tek modülde izleyin! Kararın son bölümünde neler yaşandı? Detaylar haberimizde…

YARGIYIN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

29 Ekim 2023 Pazar günü yayınlanan Kıyamet 69. bölümünde Ceylin ve Ilgaz, kızları Mercan’a kavuşuyor; Ancak beklenmedik bir olay yaşanıyor!

Mercan’ı bulmak için çıktıkları yolculukta Ilgaz ve Ceylin çiftini beklenmedik bir kaza beklemektedir. Bir an önce kızlarına kavuşup güvenle kucaklaşmayı beklerken karşılaşacakları bu engel ve bundan sonra olacaklar ikisini de sarsmaya yetecektir.

Gerçeğin peşinde olan Mercan’ın peşine düşen Eren’in kendi hayatına dokunan Dilek’in gerçeği ve anlatılan detaylar onun dünyasını yıkmaya yetecektir. Ceylin’in sorumluluğunu üstlenmeye kararlı olan Yekta, istemese de bir kez daha karanlıkla ittifak yapmak zorunda kalacaktır. Osman ve Can’la iş yaparak Parla’nın gözünde parlamayı amaçlayan Çınar, yeni masada kendine yer bulabilecek mi?

Ilgaz ve Ceylin, Filiz’e ulaşmaya çalışırken Dilek tarafında ise beklemedikleri yeni bir işbirliğiyle karşılaşacaklardır. Mercan konusunda kendini affetmeyecekler listesinin başında yer alan Ilgaz ve kızını bulmak için her şeyi riske atan Ceylin için mutlu günlerin kapısı çok yakındır.

KARAR 70. BÖLÜMÜ FULL HD İZLEYİN! (BAĞLANTI)

HUKUKİ SORUN NEDİR?

Ceylin, kurallar söz konusu olduğunda sınır tanımayan, korkusuz bir avukattır. Bir müvekkili hakkında hukuka aykırı olarak bilgi edinmek amacıyla savcı Ilgaz’ın huzuruna çıkar. Ancak Ceylin’den farklı olarak Ilgaz’ın meslek etiği konusunda katı kuralları vardır ve bu nedenle kariyerinde oldukça başarılı ve saygın bir savcıdır.

Ilgaz, kardeşi Çınar’ın katil olmakla suçlandığı bir cinayet olayıyla karşılaşınca; İlk kez kendi kurallarını çiğniyor. Ceylin’den kardeşini savunmasını ister. Bu noktadan sonra olaylar ikisinin de tahmin edemeyeceği bir hal alır. Ilgaz ve Ceylin; Çınar’ı temize çıkarmaya çalışırken kendilerini her iki aileyi de ilgilendiren bir gizem karmaşasının içinde bulacaklardır.

YARGIYI FULL HD İZLEYİN!

YARGI OYUNCULAR

Ceylin: Pınar Deniz

Ilgaz: Kaan Urgancıoğlu

Metin: Hüseyin Avni Danyal

Eren: Uğur Arslan

İnci: Ece Yüksel

Engin: Onur Durmaz

Yekta: Uğur Polat

Pars: Mehmet Yılmaz Ak

Çınar: Arda Anarat

Defne: Beren Parıltı Karadiş

Gül: Zeyno Eracar

Parıltı: Zeynep Atılgan

Aylin: Pınar Çağlar Gençtürk

Galibiyet: Ali Seçkiner Alıcı

Makbule: Hasret Çakar

Osman: Onur Özaydın

Neva: Başak Gümülcinelioğlu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu