Haber

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mobilya Sanayicileri Derneği’ni Kabul Etti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği’nin (KAYMOS) yönetimini makamında kabul etti. KAYMOS Lideri Hasan Arapoğlu, Önder Büyükkılıç’a, Kayseri mobilyasına verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Anadolu’nun en büyük mobilya fuarı Nobel Anadolu Mobilya Fuarı (ANAMOB), Türkiye’nin en değerli mobilya şehirlerinden biri olan Kayseri’de başarıyla tamamlanırken, Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Arapoğlu ve Lider Büyükkılıç, beraberindeki heyetle birlikte. ‘ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükkılıç, “KAYMOS Başkanı Hasan Arapoğlu ve KAYMOS Yönetimi belediyemizi ziyaret etti. Orta Anadolu’nun en büyük mobilya fuarını başarıyla tamamlayan KAYMOS Başkanı ve Yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.”

Arapoğlu ve beraberindeki heyet, mobilya sektörüne verdiği destekten dolayı Önder Büyükkılıç’a şükranlarını sundu.

KAYMOS Başkanı Hasan Arapoğlu, Başkan Büyükkılıç’a teşekkür plaketi takdim ederek, “Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği olarak, Kayseri mobilyasına verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyoruz.” – KAYSERİ

karakocan-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu