Yaşam

Meryem Uzerli’den önce bir başka oyuncuya Muhteşem Yüzyıl’da Hürrem Sultan rolü teklif edilmişti!

Bir döneme damgasını vuran ve Meryem Uzerli’ye ün kazandıran Muhteşem Yüzyıl dizisi şüphesiz Hürrem Sultan karakteri ile akıllarda yer etmiştir. Uzerli’nin nefis oyunculuğuyla farklı bir boyuta geçen Hürrem Sultan rolü için daha önce Fahriye Evcen’e teklif verildiğini biliyor muydunuz? Detaylar burada…

Unutulmaz dizilerden biri olan Muhteşem Yüzyıl, bir süredir her evde çarşamba akşamlarının tartışmasız galibi oldu!

Meryem Uzerli’nin yıldızının parladığı dizi o kadar büyük beğeni topladı ki Harika Yüzyıl tüm yurtta ortak bir duygu yarattı!

2011-2014 yılları arasında gösterime giren diziye hepimiz aşina olsak da gelin biraz üzerinden geçelim.

İlk olarak Show TV’de ardından Star TV’de yayınlanan dizi, Osmanlı padişahı Kanuni Sultan Süleyman döneminde geçiyor.

Kanuni Sultan Süleyman ile evli eşi Hürrem Sultan’ın hayatı ve Hürrem Sultan’ın çocukları için verdiği taht mücadelesinin konu edildiği dizinin oyuncu kadrosu adeta bir yıldızlar geçidi gibiydi!

Halihazırda ekranlarda izlediğimiz tüm ünlü isimlerin ilk işlerinden biri olan Muhteşem Yüzyıl’da Burak Özçivit’ten Aras Bulut İynemli’ye ve hatta Cansu Dere’ye kadar pek çok ünlü ismi önemli rollerde görmek mümkün!

Hepimiz Hürrem Sultan’ı Meryem Uzerli ile bütünleştirsek de dizideki bu önemli karakter daha önce bambaşka bir oyuncuya teklif edilmişti!

Hürrem Sultan rolü için ilk teklif Yaprak Dökümü dizisiyle tanınırlığını artıran Fahriye Evcen’e giderken, Evcen dizi yeni bittiği ve dinlenmek istediği için bu rolü reddediyor.

Eşi Burak Özçivit o dönemde Malkoçoğlu Bali Bey rolünü oynadığı dizide yer alsaydı belki ikilinin aşkı çok daha erken başlardı kim bilir?

Fahriye Evcen tarafından reddedildikten sonra Meryem Uzerli’ye giden Hürrem Sultan rolü, Uzerli’nin performansıyla farklı bir boyuta taşınsa da Fahriye Evcen rolü kabul etse bu kadar olur mu diye düşünmeden edemiyor insan…

“Muhteşem Yüzyıl nasıl olurdu acaba?” Soruyu yanıtlayan birkaç kullanıcının yorumlarını buraya bırakıyoruz:

?

?

?

?

?

?

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Fahriye Evcen harika bir Hürrem Sultan olur mu?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu