Haber

Milli Yol Partisi Osmaniye Teşkilatı İYİ Parti’ye destek verecek

BURHAN DEMİRCİOĞLU

Ulusal Yol PartisiOsmaniye İl Başkanı Fuat Arıkan, ” Ulusal Yol Partisi saraya teslim olmadan teslim olmayan bir parti. Onun için rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun yol arkadaşları olarak yola çıktık. İyi partiBüyüklerimizle ‘Ala Parti’ye destek kararı aldık Osmaniye İl Başkanı Serat Kılıç, “Bu birlik beraberliğin göstergesidir. 15 Mayıs sabahı doğacak güneşin ışığıdır, nurudur” dedi. söz konusu.

Milli Yol Partisi Osmaniye Teşkilatı, 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala GÜZEL Parti’ye destek vereceğini açıkladı. Milli Yol Partisi Osmaniye İl Başkanı Fuat Arıkan, şunları söyledi:

“DURUM GÖSTERMEK İSTEDİK”

“Büyüklerimizle bir karar aldık dedik, bir tavır alalım. Hep birlikte daha keyifli, daha müreffeh, daha huzurlu yaşamak, bu ülkenin durumunu, bizim hayatımızı iyileştirmek, onları iyileştirmek için buraya geldik. Bir diğer sebep ise Milli Yol Partisi’nin neden kurulduğudur?” Milli Yol Partisi saraya teslim edilene kadar pes etmeyen bir partidir. Onun için rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun yol arkadaşları olarak yola çıktık. Her türlü desteği düşünerek benimsediğimiz İYİ Parti’ye destek olmayı büyüklerimizle birlikte misyon edindik.”

“BU BİRLİK VE BİRLİK OLMANIN GÖSTERGESİDİR”

Milli Yol Partisi’ne desteklerinden dolayı teşekkür eden İYİ Parti Osmaniye İl Başkanı Serat Kılıç, “Bu birlik ve beraberliğin göstergesidir. 15 Mayıs sabahı doğacak güneşin nurudur. 14 Mayıs’ta el ele verip seçimleri yapacağız. 15 Mayıs sabahı hep birlikte kucaklaşıp yepyeni bir güne uyanacağız.”

“DESTEĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER”

İYİ Parti Osmaniye Milletvekili Adayı Elif Logoğlu, şunları söyledi:

“Bugün bize verdiğiniz destek, Milli Mücadele’de kağnısıyla mermi taşıyan Elifçi’nin yaptığı hizmetle eş değerdedir. İnşallah görevle buradan aldığım hızla, umarım ben de olursam. 15 Mayıs’ta milletvekili seçilerek yapacağım her hizmette bir dayanak, bir nokta, bir virgül olacaksınız. Vermiş olduğunuz misyona vermiş olduğunuz destekten dolayı Allah razı olsun diyorum. Çok teşekkür ederim, var olmanız yakışır.”

Kaynak: ANKA / Siyaset

catalcahaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu