Yaşam

Oyunculukta yeni bir ‘Güneş’ doğuyor

İSTANBUL (İGFA) – Oyunculuk dersleri alan ve ardından bölüme güzel bir giriş yapan Arda Güneş, Sanat Sokaklar, Yargı, Emanet, Sevda Kuşun Kanatında dizilerinde farklı karakterlere hayat vererek olgunluğunu kanıtladı.

Oyunculuk alanında kendini gösteren Arda Güneş’in tek istediği müzik dünyasında başarıya ulaşmaktır. “Her Şey Yalan” adlı 3. teklisini yayınlayan Arda Güneş pop müzik yaptı ama bu diğerlerinden farklı benim pop anlayışım başka.

Söz ve müziği Arda Güneş imzalı “Her Şey Yalan” adlı parçanın aranjörlüğünü Tolga Kaser üstlendi. Oyunculuk yeteneğinin müzik dünyasında da faydasını gördüğünü belirten Arda Güneş, “Ben şarkıcılığı oynuyorum, her meslekte yeni olanlar en iyileri örnek alıyor ve onların yolunda ilerliyor, hepimiz oynadığımız hayatın içinde çalıyoruz. ​​Yaşamak, oyunculuk hayattır, oyunculukta başarılı olan her profesyonel kısa bir analizden sonra ve bir usta gibi oynar yoluna devam eder” dedi.Başarılı oyuncu ve müzisyen Arda Güneş ender bireylerden biri olarak yoluna devam ediyor. iki işini birlikte yürütmenin bir yolunu bulan.

huyukhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu