Haber

Uğur Karakullukçu’nun davetli olduğu GS TV’de yayına 1 dakika kala programın iptali çok konuşulacak!

Futbol yorumcusu Uğur Karakullukçu, başına gelen farklı ve bir o kadar kafa karıştıran olayı sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. GS TV’nin planlı bir şekilde 3 gün önce Uğur Karakullukçu’yu programa davet ettiği, GS TV yayın sorumlusu Eray Yazgan’ın yayına 1 dakika kala talebi üzerine iptal edildiği açıklandı.

Uğur Karakullukçu’nun yayınlanmamasının nedeni çok tartışıldı.

Galatasaray taraftarı olduğu bilinen yeni neslin spor yorumcusu Uğur Karakullukçu, GS TV’de başına gelen can sıkıcı durumu takipçileriyle paylaştı.

GS TV yönetiminden Eray Yazgan’ın programı yayına 1 dakika kala iptal etmesine şaşıran Uğur Karakullukçu, bu duruma isyan etti.

GS TV’ye çıkmama gerekçesi olarak gösterilen Karakullukçu’nun “taraftar grubuyla ilişkisi” şeklinde açıklaması şu şekilde oldu.

3 gün önceden planlı olarak davet edildiğim GS TV yayını, menajer Eray Yazgan tarafından ‘taraftar grubuyla aram kötü’ olduğu gerekçesiyle 1 DAKİKA ÖNCE iptal edildi.

Galatasaray Lideri, Teknik Direktörü ve Futbolcusu ile oturup sohbet edebileceğim bir ortamda tabii ki bu karışmayı kulübe bağlamıyorum ama Eray Bey ve Bahri Havadır muhtemelen nereye tabi olduğunu, nereye gittiğini açıklayacaktır. Galatasaray Liderine karşı sorumludur ve kulüp ahlakını neden bu konuma indirmiştir.

Benim tavsiyem de günde 100 defa üzerimde yazılanları akıllarına gelene kadar kağıda yazmaları.

Paylaştığı fotoğrafta Atatürk’ün Galatasaray’ın da sıkça kullandığı “Akıl hür, vicdan hür” sözlerinin arkasında çektiği fotoğrafı paylaştı.

Davet edildiği programlı yayına 1 dakika kala programı iptal edilen Uğur Karakullukçu’ya tepkiler şöyle oldu ?

?

?

?

?

?

?

?

Bu olaylar hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

artukluajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu