Ekonomi

Ünlü elektrikli bisiklet şirketi VanMoof iflas ilan etti

HANDE BERKTAN

ho ben Landa merkezli elektrikli bisiklet markası VanMoof iflas ilan etti . Bir zamanlar dünyanın en çok finanse edilen e elektrikli bir bisiklet şirketi olarak Tanınmış marka, yoğun rekabet ortamında satışların erimesi ve faturaları ödeyemez hale gelmesiyle popüler oldu. iflas etmiş ilan edildi.

VanMoof Amsterdam mahkemesi tarafından yayınlanan açıklamaya göre, Hollanda VanMoof Küresel Holding BV, VanMoof BV ve VanMoof Küresel Destek BV, tüzel kişilerinin ödeme süreçlerinin askıya alınmasını geri aldı ve her bir tüzel kişiliğin iflas ettiğini açıkladı. İki yönetici kayyum olarak atandı ve VanMoo F içinde Durumu ve yeniden başlatma olasılığını değerlendirmek için kalır. Bu, VanMoo F ‘Şöhret faaliyetlerine devam etmek için bir varlığın üçüncü bir kişiye satılması. gerekli yorucu.

Şirket dan yapılan bir diğer açıklamada “Elektrikli bisikletler için uygulamamızı ve sunucularımızı çevrimiçi tutmayı ve gelecekte kesintisiz hizmeti garanti etmeyi amaçlıyoruz. yemek yiyoruz. Bununla birlikte, modüllerin tüm onarımları ve teslimatları şu anda askıya alınmıştır ve Hollanda’daki mağazalarda onarılmış ve onarılmamış e-postalar bulunmaktadır. elektrikli bisikletlerin sonunda sürücülerin alması için hazır hale getirileceğini teyit etmek Biz VanMoof Elbette varlıkları ve operasyonları satılırsa işler değişir. ” yer aldı.

VanMoof en son yeni geliştirilen S 5 ve A5 elektrikli bisiklet modelleri o ünlüydü. Özellikle kentsel kullanım için A Süspansiyon sistemine odaklanan ve taşımayan modeller, 250W elektrik motoru konusunda ortak bir görüşe sahip. ve ekonomi modunda 150 km. kadar gidebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu